OLEMME HUOLTANEET

0
SUKSIA

OLEMME HUOLTANEET

0
LUISTIMIA

TEROITUSPISTE METSÄKYLÄ

Uikuntie 13

Teroituspiste Metsäkylässä palvelee aina joustavasti. Teroitamme kaikki luistimet käytössämme olevalla Prosharp automaatti teroituskoneella. Joustava palvelu ja laatu on toimintamme kivijalka. Teroituskoneella on ennen meitä teroitettu suomen MM-joukkueen luistimet. Annamme teroitukselle aina 100% tyytyväisyystakuun. Vakioasiakkaille on tarjolla 10 kerran sarjakortti runsaalla kahden teroituksen bonuksella.

Teroitamme miesten ja naisten luistimet, hokkarit, kaunoluistimet, taitoluistimet ja maalivahdin luistimet. Teroitamme jokaisen luistinparin erityisellä tarkkuudella ja oikealla profiililla. Kone säilyttää luistimen profiloinnin.

Tervetuloa palveltavaksi!

Olemme innovoineet myös lokero palvelun, voit tuoda ja hakea luistimet silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Lokeron käyttö on helppoa.

Tutustu kätevään lokeropalveluumme 24/7

Lokeropalvelu 24/7 Uikuntiellä

  1. Tuo luistimet vapaaseen lokeroon
  2. Jätä meille whatsappiin viestillä lokeron numero
  3. Jätä samalla lokeroon terotuskorttisi tai maksa teroitus MobilePaylla
  4. Lukitse lokero, ota avain mukaasi
  5. Löydät teroitetut luistimet samasta lokerosta, kun olet saanut viestin. Jätä avain takaisin lokeroon

100% tyytyväisyystakuu

HELPPO HUOLTOPALVELU YHTEISÖILLE

Liikkuva luistinten teroitus ja suksihuolto yhteisöille

Ei ole helppoa siirtää suuria määriä luistimia ja suksia huoltoon, siksi tuomme nyt HELPPO HUOLTOPALVELUN sinne missä välineet sijaitsevat. Liikkuva luistin ja suksihuoltomme on tarkoitettu yhteisölle missä on suuria määriä huollettavia luistimia tai suksia. Säästämme teidät rahtaamisen vaivalta ja palvelullamme on aina edullinen hinta ja laatu takuu.

Teroitamme kaikki miesten ja naisten luistimet. Huollamme kaikki luistelu ja perinteiset sukset. Innovaatiomme on huoltaa suuria määriä luistimia ja suksia laadusta tinkimättä.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Tilaa HELPPO palvelu paikan päälle

Varaukset numerosta +358 400 905040 tai heikki@eseko.fi

Ilmoita meille huollettavien välineiden määrä ja toivottu ajankohta. Tulemme nopeasti paikalle ja huollamme välineet huippukuntoon.

Helppo palvelu helpottamaan arkea.

Me liikumme..

SEURAA MEITÄ JA PYSY MUKANA MENOSSA!

Instagram

YHTEISÖT

Heikki Konttinen

0400 904050

TEROITUSPISTE

Jukka Konttinen

044 9833666
Valikko